‪Norway delegation visits Israel, asks for forgiveness‬

This Norwegian delegation creates a controversy in Norway, many “Christians” claiming the group do not represent them.

I am agree that the nation of Norway needs to ask forgiveness for the “Oslo accord”. It was a trap set up for the state of Israel.

But I cant see the Norwegian delegation taking the name of Jesus on their mouth. It is obviously not the Messiahs fault that there is Jew-hate in Norway, even funded by people who claim they know “Christ”.

 John 3:19

This is the verdict: light has come into the world, but people loved darkness instead of light because their deeds were evil.

The message should have been: “Those who have harmed a Jew, have never known Jesus the Messiah. He is the Messiah of the Jewish people, and the the savior of gentiles who love the Jewish people  and share the gospel all over the World”.

Written by Ivar

3 thoughts on “‪Norway delegation visits Israel, asks for forgiveness‬

 1. Norge har mye å be Israel om tilgivelse for. Jeg synes du er tøff som tør å være en motvekt til den ensidige fordømmelsen i media av Israel og tausheten om alt som kunne ha vært til deres forsvar. Jeg har funnet ut for min egen del at mitt kall er ikke å drive forsvarspolitikk for Israel. Jeg synes kristne er altfor opphengt i Israel, som om det skulle være vår frelsende klippe. Hverken Gud eller Jesus har bedt oss å dra på pilgrimsreise til Israel hvert år, for som du vet kommer ikke Jesus tilbake dit før de roper “Velsignet er han kom kommer i Herrens navn.” Det gamle testamente frelser oss ikke og Gud bor ikke bak murene der lenger, i det aller helligste. Vi skal be om fred i Jerusalem og velsigne dem, men du bør være klar over at det finnes også en arroganse i jødedommen. De har lov til å tro på hvem de vil og vrake Jesus, men for dem er landet Israel Guds kone. Hvis du gidder å lese om det, så har Shlomo RIskin utdypet dette nærmere. Jeg lurer på om alle Kabbala-tilhengerne vet hva de har gitt seg ut på?

  http://www.jpost.com/Magazine/Judaism/Shavuot-The-Tree-of-Life

 2. PS: Dette er årsaken til at jeg mener kabbala-grenen av jødedommen uttrykker rasisme:

  Logikken i kabbala: Fordi Gud elsker Israel (verden) kommer Han aldri til å ødelegge den. – Johannes Åpenbaring er ikke en del av jødedommens hellige skrifter, og det kan vi jo godt forstå. Det er tryggest slik. Hva skal man med en ny himmel og en ny jord, når man har Israel? Hvis de som har blod i seg som stammer fra Abraham og Sara eller andre jødiske prester og profeter i det gamle testamente (jødedommens tilhengere) er Guds kone, kun pga etnisitet, kan man da spørre om det er å opphøye et folk til å være ett med Gud? Hva er blasfemi og hva er rasisme? Alle andre, som ikke har jødisk blod, er ikke Guds kone, men Israel (den jødiske del) er årsaken til at Gud aldri kommer til å ødelegge jorden?

  http://www.jpost.com/Magazine/Judaism/Shavuot-The-Tree-of-Life

  Jeg har stilt et spørsmål til denne mannen: Mr. Texe Marrs, som har skrevet en bok om hvor han mener 87% prosent av jødene ikke stammer fra; Abraham… – som har gjort noen rasende og de kaller ham rasist.

  The woman called Rachav Davida Bas Eshed is upset with people who think they know Judaism just because they have “surfed” the internet regarding for instance Kabbalah, that she believes in. I have read quite a few articles of rabbi Shlomo Riskin, a writer in the Jerusalem Post. If you one day will take the time to look closer at this link to something he has written regarding Kabbalah, I would ask you this question regarding Kaballah which says that Israel is the wife of God and that God will never destroy the world because of His covenant with them (Leviticus, read article), is it not blasphemy to say that only the people who have Jewish blood in their veins have the right to sit beside God on His throne as His wife, and the rest of the people of this world does not, because they don´t have the right kind of blood? To me that sounds like racism. Some are pure, and others are not, just like in Islam. – Remember that Abraham was justified because he believed in God, not because of the blood in his veins.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s